Fem servir cookies d'anàlisi i/o de publicitat. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. Acceptar Més informació

Condicions de contacte

En activar la casella "Accepto les Condicions", l'usuari es considera informat i accepta l' AVÍS LEGAL que existeix en aquest lloc web i consenteix expressament a la Penya Blaugrana de Gualba, perquè li enviï informació per correu electrònic i inclogui i tracti les seves dades de caràcter personal en un fitxer automatitzat inscrit en el Registre General de Protecció de Dades, la finalitat principal és la gestió, administració i manteniment dels serveis prestats i/o contractats, per a l'enviament d'actualitzacions dels serveis i per a l'enviament de formularis d'enquestes.

L'afectat podrà manifestar la seva negativa al tractament de les dades en un termini màxim de trenta dies, entenent-se prestat el consentiment en cas de no pronunciar-se a tal efecte.

Tanmateix, l'informem que pot exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició en qualsevol moment i segons la Llei 15/1999 LOPD de forma gratuïta per correu postal a Passeig Montserrat nº 18, C.P. 08474 Gualba, o mitjançant correu electrònic a info@penyablaugranagualba.com juntament amb prova vàlida en dret, com fotocòpia del DNI i indicant en l'assumpte "PROTECCIÓ DE DADES".

banner Rodacar Sant Celoni
banner Avalon Gualba
banner Assegurances Global Valles Gualba
banner Transjusena
banner Construcciones Orbiam
Patrocinadors Destacats
banner pàgina web FC Barcelona
banner pàgina web de les penye del FC Barcelona
banner Mundo deportivo
banner Sport